Τι λένε για εμάς 

Δες τι έχουν να σου πουν οι προηγούμενοι skg.coders για την εμπειρία τους στο πρόγραμμα, για τις δεξιότητες που ανέπτυξαν και πώς το skg.code τους βοήθησε στην καριέρα τους στην πληροφορική!

Υπέροχη εμπειρία! Άχαστη ευκαιρία για φοιτητές (και όχι) που θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους γράφοντας κώδικα. Σου δίνουν την ευκαιρία να χτίσεις μια εφαρμογή απο την αρχή και να πάρεις συμβουλές απο άτομα που εμπλέκονται επαγγελματικά με το χώρο.

- Κώστας Ορφανίδης

Σου δίνει την ευκαιρία να μπείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον, να μπεις στον κόσμο του development δουλεύοντας  σε ένα project με μια ομάδα ατόμων που έχεις κοινα ενδιαφέροντα και χόμπι. Οι μέντορες ήταν ιδιαίτερα βοηθητικοί, κάνοντάς μας διάφορες παρουσιάσεις και workshops για σύγχρονες τεχνολογίες. Το συνιστώ σε κάθε νέο που προσπαθεί να μπεί σε αυτόν το χώρο και δεν έχει καθόλου εμπειρία.

- Παύλος Καρακαλίδης

Αν ασχολείσαι και σου αρέσει ο προγραμματισμός είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις μια αρχή. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πολύ καλή εμπειρία που σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μια ιδέα για το πώς εργάζεσαι σε ένα project σε περιβάλλον γραφείου και να μάθεις πολλά καινούρια πράγματα.


- Γιώργος Καλογερόπουλος

Μια μοναδική εμπειρία, από την οποία εκτός των άλλων, μαθαίνεις πόσο σημαντική είναι η δύναμη της συνεργασίας και της ομαδικότητας για τη διεκπεραίωση ενός project.


- Διονύσης Κορκούτι

Το skg.code είναι πολύ καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον τομέα του προγραμματισμού. Σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις υπό τις συνθήκες ενός εργασιακού περιβάλλοντος, να αναπτύξεις με την ομάδα σου ένα project και παράλληλα να συμμετάσχεις σε μία σειρά από χρήσιμα workshops. Έτσι ενισχύεις τοσο τα hard skills όσο και τα soft skills σου.

- Ιωάννα Παπαβασιλείου

Δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις το web development και να συνεργαστείς με μία καινούρια ομάδα! Επίσης τα workshops για διάφορα τεχνολογικά θέματα καθώς και συμβουλές για την ανάπτυξη των soft skills είναι πολύ χρήσιμα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε φοιτητές και τελειόφοιτους.

- Λουκία Κουτάγιαρ

Στο skg.code συνεργάζεσαι με μία ομάδα για να δημιουργήσετε ένα project από το μηδέν, προσομοιώνοντας τις συνθήκες ενός πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχεις σε ενδιαφέροντα αλλά και χρήσιμα workshops που σχετίζονται είτε με τεχνολογία, είτε με την ανάπτυξη των soft skills. Επίσης, υπάρχει καθοδήγηση από επαγγελματίες καθ'όλη τη διάρκεια του project. Γενικώς από το skg.code μόνο κερδισμένος μπορεί κάποιος να βγει.

- Μαρία Μακρή

Πάρα πολύ καλή εμπειρία. Αποκομείς πολλές γνώσεις δουλεύοντας σε ένα ομαδικό project σε συνθήκες αληθινού εργασιακού περιβάλλοντος. Η οργάνωση ήταν απίστευτη με πολλά workshops και συστηματική καθοδήγηση από επαγγελματίες! Η καλύτερη ευκαιρία για κάποιον που μόλις τελείωσε τη σχολή του.


- Γιάννης Κωνσταντούλας

Μοναδική εμπειρία, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους. Προσομοίωση εργασίας σε άριστο κλίμα και πολλή θετική ενέργεια. Υπάρχει καθοδήγηση τόσο στο κομμάτι του προγραμματισμού όσο και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων (soft skills). Τέλος, τα workshops που πραγματοποιούνται παρέχουν πολύ χρήσιμες συμβουλές.


- Γιώργος Παπαδόπουλος

Μια υπέροχη εμπειρία για τελειόφοιτους και μη, παρέχει την ευκαιρία να συνεργαστείς με άλλα άτομα με σκοπό τη δημιουργία ενός project. Workshops, soft skills και work simulation είναι λίγα από τα πολλά που μπορείς να αποκομίσεις από αυτό το πρόγραμμα. Καθώς και να γνωρίσεις ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

- Θανάσης Πρασσάς